[ŽT] Solovjovas paskelbė neregėtą sensaciją. Sugriauta visa Rusijos propaganda  ()

Rusijos propagandistas Solovjovas savo laidos eteryje paskelbė, kad JAV prezidentui vadovauja ukrainiečiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-20 [ŽT] Solovjovas paskelbė neregėtą sensaciją. Sugriauta visa Rusijos propaganda  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau Rusija labai didžiavosi, kad JAV prezidentu buvo Donaldas Trumpas - Margarita Simonian net atidarė butelį Trumpo pergalei rinkimuose atšvęsti, prisimena Ukrainos publicistas Aleksandras Palijas. Dabar rusai verkia, kad Bideną kontroliuoja Ukraina.

Toks Solovjovo pareiškimas apverčia visą Rusijos propagandą aukštyn kojom. Anksčiau visa Rusijos žiniasklaida tvirtino, kad Ukrainai vadovavo „anglosaksai“. Dabar, atrodo, paaiškėjo, kad yra atvirkščiai. Anksčiau buvo sakoma, kad Vašingtono statytiniai sėdi Kyjive, o dabar viskas atvirkščiai – Kyjivo marionetės sėdi Vašingtone.

„Daugiau nei pusė pasaulio yra Ukrainos marionetės! Koks vingis! Kokia imperija! Anksčiau Didžioji Britanija buvo laikoma didžiausia pasaulio imperija, bet, pasirodo, yra atvirkščiai! Ukraina aplenkė visas imperijas. Kyjivas slapta užgrobė valdžią per visą Žemės planetą. Taip sako psichas Solovjovas“, rašo Palijas, pabrėždamas, kad Ukrainos marionetės yra ne tik JAV, nes Rusijos agresiją tokia laiko didžioji dalis Jungtinių Tautų narių.

(78)
(7)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: