„Tai tiesiog fantastiška! Budanovas smogė informacinę-psichologinę ataką“ (Video)  ()

Buvęs britų žvalgybos pareigūnas atskleidė intrigą apie Budanovo vaizdo įrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Frankas Ledwidge'as paaiškino Kyrylo Budanovo elgesį paslaptingame Ukrainos gynybos ministerijos vaizdo įraše, kuriame jis nepratarė nė žodžio.

Buvęs Didžiosios Britanijos karinės žvalgybos karininkas Frankas Ledwidge'as sureagavo į mįslingą tylinčio Kyrylo Budanovo vaizdo įrašą, kuriame jis tiesiog žiūri į kamerą, o fone paslaptingai skamba garsai. Karo analitikas vaizdo įrašą apibūdino kaip Ukrainos informacinę-psichologinę ataką.

Kaip pažymėjo ekspertas, vaizdo įrašas sukėlė daug klausimų ukrainiečiams ir rusams. Pasak jo, ši ir kitos specialiosios informacinės ir psichologinės operacijos klaidina okupantus ir pabrėžia tylos svarbą sėkmingam Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui.

 

Ledwidge'as pateikė pavyzdį. Pavyzdžiui, jūros triukšmas verčia rusų okupantus spėlioti, ar Ukraina ketina pradėti puolimą su jūrų desantu, ar ji turėtų tikėtis dronų atakos iš jūros, ir ar Kerčės tiltui gresia dar viena ir dar skaudesnė avarija.

Ledwidge'as taip pat mano, kad Ukrainos žvalgyba tokiais vaizdo įrašais stengiasi sustiprinti tylos faktorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: