„Patirsi pragarą. Nedaryk to.“ Trumpas skelbia, ką į akis pasakė Putinui  (2)

Buvęs JAV prezidentas įsitikinęs, kad jam valdant Putinas nebūtų išdrįsęs pradėti plataus masto karo su Ukraina. Trumpas pabrėžė, kad palaiko tvirtus ryšius su Rusijos Federacijos prezidentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs prezidentas Donaldas Trumpas interviu televizijai „Fox News“ sakė, kad jo pokalbis su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu kelerius metus atitolino invaziją į Ukrainą.

Pokalbyje su laidų vedėju Bretu Bayeriu buvęs valstybės vadovas sakė įspėjęs Putiną dėl invazijos: „Aš sakiau, kad jei tai padarysi, patirsi pragarą. Tai bus nelaimė. Nedaryk to.“

Trumpas taip pat įsitikinęs, kad jam valdant Putinas nebūtų ryžęsis tokiam žingsniui: „Jei būčiau aš valdžioje, jis to nebūtų padaręs.“

 

Trumpas taip pat teigė, kad su Vladimiru Putinu palaiko gerus ir tvirtus santykius, nors su juo nebendrauja ilgą laiką.

„Aš turiu labai gerus santykius su Putinu. Aš turiu galvoje, aš jau seniai su juo nekalbėjau, bet turiu labai tvirtus santykius su Putinu“, - sakė Trumpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(77)
(-70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)