„Turiu slaptos informacijos.“ Netikėta žinia, ką Putinas paskelbė Rusijos elitui  (2)

Pasak politikos analitiko Nikolajaus Davidjuko, Kremliaus lyderio suburtas elitas pasiūlė jam eilines „Minsko“ ar „Stambulo“ formato derybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Nikolajus Davidjukas, remdamasis savo asmeniniais ryšiais JK, kalbėjo apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino susitikimą su elito atstovais. Apie tai jis kalbėjo „Focus“ komentare.

Turiu viešai neatskleistą informaciją iš Jungtinės Karalystės. Ten sakė, kad Putinas subūrė savo elitą pasikalbėti apie situaciją. Šiame susitikime buvo pasakyta, kad nebėra tikėjimo pergale. Didžiausia Putino pergalė dabar bus aktyvių karo veiksmų įšaldymas. Todėl stumiamos naujos „Minsko“ ar „Stambulo“ derybų idėjos. Tai jau išgyvenome 2014 m. – po aštuonerių metų Putinas paruošė plataus masto invaziją“, – sako Davidjukas.

Anot jo, kai kurie Vakarų politikai pradeda ruošti Ukrainą galimoms deryboms. Vis dar yra tų, kurie tiki ir nori išsaugoti veidą Putinui. Savo ruožtu Kremlius visais įmanomais būdais pradeda Ukrainos stūmimo prie derybų stalo procesus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(47)
(-40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)