„Vakarų tankus traiškys su pasimėgavimu“. Rusija į frontą meta naujausią savo monstrą  ()

Teigiama, kad komplekso raketa gali prasiskverbti per daugiau nei metrą vienalyčių šarvų iki 6 km atstumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama kovoti su šiuolaikiniais Vakarų tankais, Rusijos armija į frontą meta prieštankinę valdomą raketinės gynybos sistemą, pagrįstą pėstininkų kovos mašina „Chrysantema-S“ (Chrizantema). Tai praneša „Army Recognition“.

Rusijos šaltiniai teigia, kad trys „Chrysantema-S“ gali atlaikyti 14 priešo tankų. Ir 60 % jų bus sunaikinta. Mašina turi dvigubą valdymo sistemą, kuri turėtų užtikrinti apsaugą nuo elektroninių trukdžių.

„Vakarų tankus traiškys su pasimėgavimu“, - skelbia įsijautę rusai. 

Pats „Chrysantema-S“ buvo sukurtas devintajame dešimtmetyje. Tai turėjo būti daugiafunkcis kompleksas šarvuočiams naikinti su moderniomis apsaugos priemonėmis, įskaitant dinaminę apsaugą. Taip pat teigiama, kad yra galimybė pataikyti į žemai skraidančius oro taikinius, pavyzdžiui, sraigtasparnius.

 

Kompleksas pagrįstas BMP-3. Raketos 9M123 greitis yra 400 metrų per sekundę, o nuotolis – iki 6 km. Nutaikymas į taikinį atliekamas lazeriu arba radaru. Pastariesiems sumontuota milimetrinių bangų radiolokacinė stotis, galinti sekti priešo objektą. Amunicija su tandemine labai sprogstamąja galvute gali prasiskverbti iki 1250 mm vienalyčių šarvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(73)
(-63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()