[ŽT] „Cirkas dar nesibaigė.“ „GeneralSVR“ atskleidžia, kas iš tikrųjų laukia Prigožino  ()

Netikėtai paskelbtas „Wagner“ sugrįžimas į nuolatines dislokacijos vietas, suglumino ir rusus, ir analitikus. Kas dabar bus Prigožinui?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] „Cirkas dar nesibaigė.“ „GeneralSVR“ atskleidžia, kas iš tikrųjų laukia Prigožino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „GeneralSVR“, teigiantis, kad turi šaltinių Rusijos karinėje vadovybėje, teigia, kad Prigožino ateitis nebus šviesi.

„Yra sprendimas išstumti Prigožiną iš šalies ir laikui bėgant individualiai susidoroti su „Wagner“ kovotojais. Kalbant apie Prigožiną, jo likvidavimo klausimas išspręstas, nepaisant to, kur tai įvyks - Rusijoje ar už jos ribų. Prigožinas tikrai kvailas - niekas labai greitai net neprisimins Lukašenkos ir Patruševo jam suteiktų „garantijų“. Cirkas dar nesibaigė, bet klounų jau negaila,“- teigia „GeneralSVR“.

Pranešama, kad Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka susisiekė su Jevgenijumi Prigožinu ir įtikino jį nesiveržti į Maskvą, išvengti kraujo praliejimo. Mainais Prigožinui ir „Wagner“ suteiktos saugumo garantijos. Matyt, pažadėta, kad jie nebus persekiojami. Bet visa tai grindžiama pasitikėjimu Putinu - ar jis tikrai atleistų už šį chaosą? O gal Lukašenkos ir Prigožino pokalbiai buvo visai kitokie.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(49)
(-27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: