[ŽT] „Mūsiškiai evakuojami tiesiog mūšio metu.“ Z-propagandistai skelbia apie anomalią Ukrainos ataką, rusai panikuodami bėga  ()

Rusijos karo propagandistai praneša apie neįprastą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aktyvumą formuojant priešakinį placdarmą kairiajame Dniepro krante netoli Chersono.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-27 [ŽT] „Mūsiškiai evakuojami tiesiog mūšio metu.“ Z-propagandistai skelbia apie anomalią Ukrainos ataką, rusai panikuodami bėga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas žymiausių Rusijos karo propagandistų Aleksandras Kocas savo „Telegram“ kanale patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sparčiai rengia Dniepro upės forsavimo operaciją.

Pasak jo, Ukrainos kariuomenė smarkiai suaktyvino veiklą, kelis kartus padidindama perėjimo per Dnieprą intensyvumą.

„Priešo aktyvumas Dniepro upėje ties Antonivkos tiltu per pastarąją savaitę neįprastai padidėjo... Mūsiškiai evakuojami tiesiog mūšio metu“, - rašė jis.

Rusijos karo propagandistas buvo priverstas pripažinti, kad ukrainiečių daliniai ne tik įsitvirtino kairiajame krante, bet ir toliau plečia tilto prieigas. Tokiomis aplinkybėmis okupantai sparčiai evakuojasi, nes baiminasi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atkirto juos nuo pagrindinių aprūpinimo pajėgų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(0)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: