„Putinas tiesiog dreba iš pykčio. Tai aukščiausias laipsnis.“ Skelbiamas mirtinas diktatoriaus priešas  ()

Piontkovskis skelbia didžiausius Putino galios susilpnėjimo įrodymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad privačios karinės grupuotės savininkas Jevgenijus Prigožinas vis dar gyvas ir, būdamas Baltarusijos teritorijoje, turi laiko susitikti su Rusijos oligarchais, yra stipriausias įrodymas, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino galia yra susilpnėjusi. Tokią nuomonę išsakė politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis.

„Koks yra didžiausias Putino galios susilpnėjimo įrodymas? Tai, kad Prigožinas vis dar gyvas ir ne tik gyvas, jis juda. Nuostabūs dalykai, bet primenu, kad jam buvo iškelta baudžiamoji byla ir su kokia fanfara? Nedelsiant iškelta baudžiamoji FSB byla , paskui prokuratūra iš karto patvirtino teisėtumą, o tada baudžiamoji byla buvo nutraukta“, – sakė jis televizijos kanale FREEDOM.

Kartu Piontkovskis pabrėžė, kad net jei Putinas įsakys suimti Prigožiną, yra didelė tikimybė, kad šis įsakymas nebus įvykdytas.

„Juk matėte, jis tiesiog dreba iš pykčio, kai kalba apie Prigožiną ir nevadina jo vardu - tai aukščiausias jo priešo laipsnis. Jis taip pat nevadina Navalno vardu, dabar - ir Prigožino. Bet nieko negali su juo padaryti, nauja situacija“, – pridūrė jis.

 

Politologas taip pat pažymėjo, kad sekmadienį, birželio 25 d., Jevgenijaus Prigožino privatus lėktuvas išskrido iš Baltarusijos į Sankt Peterburgą. Ten jis susitiko su Rusijos žiniasklaidos magnatu Jurijumi Kovalčiuku.

„Atsakydamas į klausimą, kas yra tie frakcijos, kurią aš vadinu „garbingos kapituliacijos partija“, kuriai vadovauja Prigožinas, politiniai lyderiai, rodau į Kovalčiuką. Visa propaganda kalba apie Prigožiną kaip išdaviką, o tuo pačiu Prigožinas yra gyvas ir ramiai susitinka su vadovaujančiais režimo politikais“, – pabrėžė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: