Ukrainai duotas griežtas terminas. Perspėja apie rimtą pavojų  ()

Ukraina turi laiko tik iki spalio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka nebus sėkminga iki spalio mėnesio, ES kalbės apie karo įšaldymą ir primygtinai reikalaus pradėti Kyjivo ir Maskvos taikos derybas.

Tai pareiškė Lenkijos europarlamentaras, Ukrainos ir ES asociacijos parlamentinio komiteto atstovas Vitoldas Vaščikovskis, praneša „Censor.net“ remdamasis „UNIAN“.

„Manau, kad turite dar 3-4 mėnesius, kol pasaulis stebės jūsų karinės konfrontacijos eigą. Jei per 3-4 mėnesius kontrpuolimas nebus sėkmingas, Europa pradės jus spausti įšaldyti konfliktą ir pradėti derybas su Rusija, kaip tai darė 2015 m. Tokia yra mano pesimistinė mintis“, - sakė jis.

 

Pasak Vaščikovskio, ES vis dar yra šalių, kurios labiau suinteresuotos bendradarbiauti su Rusija nei su Ukraina.

„Daugumai Europos šalių, pavyzdžiui, Vokietijai ir Prancūzijai, Ukraina nereikalinga. Joms reikia Rusijos, kad ji grįžtų į pasaulio ekonomiką. Joms reikia rusiškų dujų, naftos“, - sakė europarlamentaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(48)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: