[ŽT] „Ar žinai, kiek tokių žmonių kaip tu nužudžiau?“ Nufilmuota, ką daro rusas Turkijos paplūdimyje (Video)  ()

Turkijos paplūdimyje per kivirčą dėl gulto rusas prisipažino daręs karo nusikaltimus Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turistas iš Rusijos Turkijos paplūdimyje susikivirčijo su ukrainietėmis dėl gulto. Ginčo metu jis gyrėsi savo dalyvavimu kare ir Ukrainos piliečių žudymais.

Vaizdo įrašą galima rasti kanale „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Ukrainietės su vaikais ilsėjosi viename iš Turkijos paplūdimių. Ten pasirodė rusas ir, kaip ir dera okupantui, bandė atimti iš moterų gultą, išmesdamas jų daiktus.

Kai jam buvo pareikštos pretenzijos, jis pradėjo įžeidinėti ir grasinti ukrainietėms, taip pat gyrėsi dalyvavęs kare. Visų pirma jis patikino, kad dabar ilsisi iš ukrainiečių žudynių uždirbtų pinigų.

„Šaudyti jus visus, nelaimingi ir netvarkingi ch*****i. Jūs visai buki. Suvažiavote čia, net ir su vaikais... Kiek aš tokių „mykolų“ sutvarkiau! Ar žinai, kiek tokių žmonių kaip tu nužudžiau?“ – siautėjo rusų okupantas.

 

Jis, be kita ko, įžeidinėjo ir ukrainiečių moterų vaikus. Moterys iškvietė apsaugos darbuotojus, kad sutramdytų siautėjantį okupantą. Kaip istorija baigėsi, kol kas nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(32)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: