[ŽT] Girkinas skelbia „nerimą keliančią informaciją“. Kas vyksta Bachmute  ()

Rusijos vadovybė skubiai perkelia rezervus link Bachmuto, tvirtina teroristas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos atnaujino aktyvų puolimą Velyka Novosilkos rajone ir juda į šiaurę nuo Bachmuto. Okupantai skubiai perkelia rezervus į frontą. Tai paskelbė buvęs „DLR“ kovotojų lauko vadas Igoris Girkinas-Strelkovas.

„Matyt, priešas atnaujino puolimą Vremevskio zonoje į pietus nuo Velyka Novosilkos, Donecko srityje, pranešama apie sunkias kovas“, – rašė jis.

Hagos tribunolo nuteistas karo nusikaltėlis taip pat skundėsi, kad iš rajono, esančio šiaurėje nuo Bachmuto, gauna apie mūšius „nerimą keliančią informaciją“. I. Girkino teigimu, ten prieš besiveržiančias Ukrainos gynybos pajėgas veikia „nesukomplektuoti 3-iojo armijos korpuso daliniai“.

 

„Priešas vykdo pažangą šioje srityje, negaliu pasakyti, kiek giliai, informacijos yra mažai. Tačiau ten skubiai nukeliavo rezervai“, - savo kanale rašė teroristas.

Atkreipkite dėmesį, kad I. Girkino pareiškimas gali būti sąmoninga dezinformacija ir bandymas suklaidinti dėl Rusijos vadovybės veiksmų ir situacijos „kitoje fronto pusėje“ apskritai!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(2)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: