Rusijoje beprotiškas reikalavimas. Ką turi padaryti statybų įmonės, jei nori dirbti Maskvoje  ()

Statybų įmonėms Rusijoje skelbiamas reikalavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos merija siūlo, kad nekilnojamojo turto statytojai mainais už sutartis siųstų darbuotojus savanorius į karą Ukrainoje. Tai pranešė laikraštis „Verstka“, remdamasis savo šaltiniu.

Pasak žurnalistų, Rusijos sostinės valdžia tokį pasiūlymą pateikė dviem didelėms Rusijos statybos bendrovėms. Jos turi pristatyti kelias dešimtis savanorių. Jie bus siunčiami į karą Ukrainoje.

Šaltinis teigia, kad iš mero kanceliarijos buvo gautas nurodymas, kad jo statybų bendrovė pristatytų bent 30 savanorių. Be to, tokios užduotys buvo pavestos ir daugiau Rusijos sostinės statybos bendrovių.

„Anksčiau kiekvienas kaimas turėjo išleisti rekrūtus. Dabar – kiekviena korporacija“, - sakė šaltinis.

„Taip, taip yra. Jie siūlo sutartį su Gynybos ministerija. Mainais į kontraktus su Maskva“, - sakė kitas šaltinis.

 

Pasak jo, įmonėms siūlomi kontraktai mainais į darbuotojus. Savaitraščio pašnekovas nepatikslino, kiek tokie pasiūlymai yra ultimatyvūs.

„Išvis nėra įprasta kalbėti ultimatumais. Nėra tokio dalyko, kad mainais už tai mes jums duosime tai. Bet visi, kas jau seniai dirba Maskvoje, supranta“, - sakė vienas iš šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()