Užpuolė pasienio punktą Rusijoje. Šokiruoti rusai bando pabėgti (Video)  ()

Okupantams nepadėjo nei apkasai, nei „drakono dantys“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežinomas dronas iš pradžių bombardavo okupantus VOG granatomis, o paskui galutinai pribaigė bandančius pabėgti. 

Liepos 4 d. Ukrainos valstybės sienos tarnybos spaudos tarnyba internete paskelbė du vaizdo įrašus, kuriuose galima pamatyti įvykius, vykusius viename iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų pasienio punktų pasienyje su Ukraina.

Įraše rašoma, kad nepažįstami partizanai Briansko srityje drono pagalba iš oro atakavo Rusijos Federacijos pasienio pozicijas. Užpuolikai manė, kad juos patikimai saugo vadinamoji Surovikino gynybinė linija, kurią sudaro apkasai, grioviai ir „drakono dantys“. Tačiau jie nesitikėjo drono smūgių.

Priešo kariuomenė bėgo link slėptuvės, kai dronas atliko paskutinį smūgį.

Viešuose Briansko srities puslapiuose apie šį incidentą nėra nė žodžio, tačiau yra informacijos, kad neva liepos 4-osios naktį „Baba Jaga“ tipo dronui pavyko numesti tris sprogmenis ant Suzemskio rajone esančio pasienio posto. Gali būti, kad šiuo atveju kalbame apie tą patį incidentą, tačiau Briansko srities gubernatorius nusprendė viską nurašyti nakčiai, nes oro gynybos sistema dieną nepastebėjo drono.

 

Vėliau propagandistai pasakojo, kad jau po pietų, apie 4.30 val., Rudnia Cata kaime nežinomas dronas numetė sprogmenį ant elektros linijos. Teigiama, kad aukų nėra, bet visame kaime nėra elektros. Ir jau apie 6:00 Petrova Buda kaime buvo numesti sprogmenys. Teigiama, kad aukų nebuvo, tačiau buvo pažeista elektros linija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: