[ŽT] Kadyrovas paliko Čečėnijos vadovo postą. Skelbiamas dokumentas  ()

Pačiame karo įkarštyje Kadyrovas paliko Čečėnijos vadovo postą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-10 [ŽT] Kadyrovas paliko Čečėnijos vadovo postą. Skelbiamas dokumentas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ramzanas Kadyrovas, pačiame karo įkarštyje ir praėjus kelioms savaitėms po nesėkmingo „Wagner“ maišto, kurio „numalšinimui“ Rostovo prie Dono mieste „Achmat“ dalinys taip ir neatvyko, paliko vadovo postą ir išvyko atostogų. Tokia informacija pasirodė Rusijos žiniasklaidoje su nuoroda į Čečėnijos Respublikos vadovo ir vyriausybės svetainę.

Nuo 2023 m. liepos 3 d. išeinu kasmetinių mokamų atostogų. Čečėnijos Respublikos Vyriausybės pirmininkui Chučiovui Muslim Magomedovičiui savo atostogų laikotarpiu pavedu Čečėnijos Respublikos vadovo pareigas“, - rašoma dokumente.

 

Tačiau Rusijos žiniasklaida pastebi, kad R. Kadyrovo socialiniuose tinkluose ir toliau skelbiami įrašai, tačiau pranešimų apie atostogas nėra. Pavyzdžiui, liepos 8-ąją jis visus pasveikino su šeimos diena.

Prieš tai Čečėnijos Respublikos vadovas atostogavo 2023 m. sausio mėn., tada jį pavadavo Vyriausybės pirmininkas Chučiovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(56)
(-43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: