[ŽT] Nelauktas posūkis. Bus smūgis Putinui. „Pajudės Turkijos karinės pajėgos“  (3)

Politologas Andrejus Piontkovskis prognozuoja viešą Putino pažeminimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politologas Andrejus Piontkovskis įsitikinęs, kad Rusija bus priversta ir toliau dalyvauti „grūdų sandėlyje“.

Ukrainos kariuomenės „Azovostal“ vadai iš Turkijos grįžo namo. Rusija trypė kojomis: paskelbė, kad traukiasi iš „grūdų susitarimo“. Tačiau, mano nuomone, galingiausias R. T. Erdogano pareiškimas yra tas, kad, bendroje spaudos konferencijoje su Zelenskiu, šie du lyderiai pasakė, kad jie negali palikti badą kenčiančių Afrikos tautų be duonos ir jie tęs šią misiją“, – sakė jis televizijos kanalo „Espresso“ eteryje.

Eksperto teigimu, Rusijos sprendimas dėl „grūdų susitarimo“ bus dar vienas viešas Rusijos prezidento Vladimiro Putino pažeminimas.

Jei Rusija nenori, tai jos reikalas, tegul pati aiškinasi afrikiečiams, o Turkija ir Ukraina toliau veš Ukrainos grūdus į Afriką. O prireikus tam bus pasitelktos Turkijos karinės jūrų pajėgos. Mano prognozė: liepos 17 d. Maskva atšliauš ant kelių ir paskelbs, kad ir toliau dalyvauja „grūdų sandėlyje“. Tai bus dar vienas viešas Putino pažeminimas“, – pridūrė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(200)
(4)
(196)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: