[ŽT] „Padėtis kritinė.“ Skelbiamas monstrinis Rusijos puolimas (Video)  ()

Skelbiama apie sunkią situaciją Avdijivkos kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Laisvė“ kovotojas kalbėjo apie sparčiai besikeičiančią situaciją Avdijivkos apylinkėse, kur vyksta įnirtingos kautynės. Patyręs karys informavo, kad priešas perėmė iniciatyvą ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo priverstos gintis.

Maksimo Morozovo interviu „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras pranešė, kas iš tikrųjų vyksta Avdijivkos fronto kryptimi: „Per šį laikotarpį buvo įvykdytos kelios atakos. Jos buvo gana masyvios, lydimos nuo 10 iki 30 vienetų technikos. Priešas neturi problemų su įranga, priešas neturi problemų su gyvąja jėga“.

Atakos buvo gana stiprios, remiamos artilerija, buvo vykdomi oro smūgiai, atitinkamai, artilerijos pasirengimas prieš šiuos šturmus buvo aukštas ir intensyvus. Puolimai buvo kritiški, o pasipriešinimo pajėgoms pavyko atremti šiuos šturmus tik dėka motyvacijos ir drąsos. Dabar padėtis stabilizavosi ir nebėra tokia kritinė, bet ji vis tiek išlieka gana sunki“, – apie tai, kaip rusai šturmavo mūsų pozicijas Avdijivkos kryptimi, išsamiai pasakojo  Morozovas.

 

„Laisvės“ legiono kovotojas pranešė, kad priešas iniciatyvą perėmė jau seniai: „Mūsų kryptimi mes iš tikrųjų esame gynyboje nuo pat plataus masto invazijos pradžios. Tik tam tikrais laikotarpiais tam tikrose atkarpose imamės iniciatyvos, kai priešas patiria didelių nuostolių, tuomet atitinkamai įsitvirtiname naujose teritorijose.“

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(2)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: