„Artėja karo pabaiga.“ Z-kanalai tiesiog pašiurpę, ką daro Šoigu ir Gerasimovas  (1)

Rusijos prokariniai „Telegram“ kanalai tvirtina, kad Rusijos armija pasmerkta pralaimėjimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje tęsiasi konfliktai, susiję su frakcijų karu Rusijos gynybos ministerijoje. Šoigu ir Gerasimovo grupuotė pradėjo nekontroliuojamų generolų šlavimą, šalindama iš pareigų nepatogius vadus, kurie turi Rusijos armijos palaikymą.

Propagandiniuose „Telegram“ kanaluose teigiama, kad padėtis įgauna kritinį mastą, nes Rusijos armijos grupuotė Ukrainoje netenka ir taip nedaugelio kadrų, be kurių Rusija rizikuoja gėdingai pralaimėti karą.

Viename didžiausių Rusijos karinių Telegramo kanalų „Dva majora“ (rus. „Два майора“) rašoma, kad pastarosiomis savaitėmis savo postų neteko iš karto septyni aukščiausio rango Rusijos vadai. Visi jie turėjo karių palaikymą armijoje, tačiau pranešė nepatogią informaciją apie sudėtingą padėtį fronte, už kurią teko susimokėti.

 

„Kaip tik dabar sprendžiasi armijos likimas, o po to ir šalies likimas: jei kariškiams valdininkams pavyks įbetonuoti savo valdžią, sutrypti visus iniciatyvos ir profesinės garbės daigus armijoje, sunaikinti paskutinius didvyrius, gimusius „specialiojoje karinėje operacijoje“, ateis negarbinga karo pabaiga“, - rašo propagandistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(271)
(9)
(262)

Komentarai (1)