[ŽT] Girkiną ištiko panika. „Jei informacija pasitvirtins, bus strateginis proveržis“  ()

Rusijos kariuomenės traukiasi Pietų fronte.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-18 [ŽT] Girkiną ištiko panika. „Jei informacija pasitvirtins, bus strateginis proveržis“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rytų Ukrainos separatistų lyderis Girkinas pakomentavo Rusijos kariuomenei nerimą keliančią informaciją apie Rusijos kariuomenės traukimąsi Pietų fronte, kur įsibrovėliai buvo išvaryti iš Staromajorsko kaimo. Savo kanale „Telegram“ jis perspėja, kad jei ši informacija pasitvirtins, padėtis Rusijos kariuomenei taps grėsminga.

Staromajorsko išvadavimas tampa taktine Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkme, kuri per kelias dienas gali išsivystyti į strateginį Rusijos gynybos linijos proveržį.

Negana to, Girkinas pranešė, kad Ukrainos kariuomenės daliniai ne tik pajudėjo į priekį, bet ir visiškai nukirto vadinamąją Vremevskio atbrailą, slinkdami gilyn į Rusijos pozicijas keliomis kryptimis vienu metu.

 

Anot jo, pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis yra pralaužti gynybos liniją ir patekti į besiginančios rusų grupės užnugarį, kuris gali žlugti, nes šiuo metu lieka paslaptis, kaip pasiruošę ir aprūpinti išsidėstę rusų daliniai. pietiniame fronto sektoriuje. Girkinas pabrėžia, kad šia prasme minų laukai ir apkasai yra antraeiliai dalykai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(2)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: