„Tai labai gąsdina.“ Skelbiama, kokios nuotaikos Rusijoje  ()

Podoliakas apie Krymo tilto sprogimo pasekmes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-19 „Tai labai gąsdina.“ Skelbiama, kokios nuotaikos Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas mano, kad dar viena avarija ant Kerčės tilto atrodo ir keista, ir daug žadanti. Psichologiniu požiūriu ji Ukrainai yra labai perspektyvi, nes demonstruoja absoliutų tiek šio objekto, tiek viso Krymo nesaugumą.

„Be to, viskas, apie ką su neįtikėtinu patosu buvo kalbama apie Rusijos gebėjimą ką nors kontroliuoti okupuotose teritorijose ir pačioje Rusijoje, neatitinka tikrovės. Ir tai jau yra aksioma, kuri, žinoma, turėtų gąsdinti rusus. Ir tai labai gąsdina. Netrukus tai sukels kaupiamąjį „bauginantį“ nykstančios nuosavybės poveikį“, – rašo Podoliakas.

Vertindamas žalos mastą, jis teigia, kad sprogimą galėjo įvykdyti okupantai, kad pateiktų naują priežastį apkaltinti Ukrainą terorizmu.

Be to, įsibrovėlių tikslas galėjo būti ketinimas suteikti specifinį civilių „žmogiškąjį skydą“ išilgai sąlyčio linijos visoje okupuotoje teritorijoje.

„Grubiai tariant, uždengti sausumos koridorių, kad „moterys ir vaikai“ pridengtų rezervo atvežimą. Trečia:  išgąsdinti savo neofitus ir agresyviau paveikti socialinę aplinką pačioje Rusijoje. Įrodyti, kad tai tikras karas, net jei jis melagingai vadinamas „SVO“. Ir tie 17 mėnesių „trijų karo dienų“ apskritai yra norma. Ir kad kelių šimtų tūkstančių netektis tiesiog šventė“, – komentavo Podoliakas.

 

Ir dar vienas Kremliaus tikslas – amžinas poreikis generuoti pačius kruviniausius ir skandalingiausius pretekstus, siekiant atitraukti dėmesį nuo „silpno caro“ Putino.

Savo tikslų siekimui įsibrovėliai gali paaukoti savo kariuomenės ir specialiųjų tarnybų reputaciją.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: