„Kažkas negerai su psichika.“ Skelbiama, ką daro Putinas  ()

Putinas praranda pasitikėjimą savimi – apie keistą diktatoriaus elgesį prabilo Abbasas Galliamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas yra sunerimęs dėl padėties karo fronte Ukrainoje ir šalies viduje. Visų pirma, diktatorius visa galva pasinėrė į religiją, tikėdamasis, kad tai jam padės.

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos politikas Abbasas Galliamovas.

Pasak jo, vienas naujausių Putino sukrėtimų buvo dar vienas smūgis į Krymo tiltą.

„Putinas praranda pasitikėjimą savimi, yra sutrikęs, tampa vis mažiau adekvatus. Visiškai akivaizdu, kad jo religingumo laipsnis išaugo. Dabar jis netgi vyksta į frontą su ikonomis“, – sakė Galliamovas.

Galliamovas turi omenyje Putino apsilankymą fronte pavasarį. Putinas ar jo antrininkas lankėsi okupuotose Chersono ir Luhansko sričių teritorijose. Šio „vizito“ metu diktatorius kariškiams įteikė ikonų.

Tapo žinoma, kad asmeniniu diktatoriaus įsakymu Andrejaus Rubliovo ikona „Trejybė“ buvo perkelta iš Tretjakovo galerijos į Maskvos Kristaus Išganytojo bažnyčią. Visa tai rodo, kad Putinas griebiasi paskutinio šiaudo.

 

„Putinas supranta, koks apgailėtinas jis atrodo, ir jo psichika patiria rimtus pokyčius“, – pareiškė Galliamovas.

Menotyrininkė Diana Kločko mano, kad artefaktų perkėlimas Rusijos stačiatikių bažnyčios nuosavybėn gali būti priedanga kažkam ambicingesniam. Kalbame apie vertybių, susijusių su Ukrainos istorija ir kultūra, falsifikavimą. Perkeldami „Trejybę“, rusai gali sukurti atitinkamą falsifikavimo technologiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(2)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: