Ždanovas skelbia apie antrąjį frontą  ()

Į Baltarusiją atvyko 100 vienetų technikos vilkstinė su „Wagner“ personalu. Jie gali būti naudojami provokacijoms Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas tai pasakė savo „YouTube“ kanale, praneša „24 kanalas“.

„Baltarusijos Gayun“ skaičiavimais, kolonoje buvo nuo 350 iki 600 kovotojų.

„Koloną daugiausia sudarė UAZ-451, taip pat automobiliai, sunkvežimiai ir keli autobusai. Sunkiųjų šarvuotų transporto priemonių ar šaunamųjų ginklų nesimatė“, – sakė karo ekspertas.

Dauguma kolonos automobilių buvo su LLR ir DLR pseudorespublikų valstybiniais numeriais, likusieji – rusiškais.

Vargu ar Rusija rengia antrąjį frontą prie šiaurinės Ukrainos sienos, nes šių jėgų ir priemonių nepakanka, kad pralaužtų Ukrainos gynybą. Tačiau tokio kovotojų skaičiaus pakanka ginkluotoms provokacijoms pradėti.

„Sukūrę įtampą Šiaurėje, galbūt bandys mus priversti ten perkelti dalį jėgų ir priemonių iš rezervo. Tai neįvyks greitai, nes šiuos žmones vis tiek reikia kažkur dislokuoti, paskirstyti ir, svarbiausia, apginkluoti“, – sakė karo ekspertas.

 

Lieka klausimas, kas vadovaus „Wagner“, nes Jevgenijaus Prigožino jau seniai niekas nematė, o kur jis yra ir ar gyvas, yra įvairių versijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(19)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: