[ŽT] Prigožinas gyvas ir įsiutęs. Skelbiama, kas vyksta Baltarusijoje (Video)  (3)

Prigožinas atvyko į Cel kaimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su „Wagner“ siejami „Telegram“ kanalai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame karinės kompanijos įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas kalba su  Baltarusijoje atvykusiais samdiniais.

„Dabar tai, kas vyksta fronte, yra gėda, kurioje mums nereikia dalyvauti. Ir laukti momento, kai galėsime parodyti save iki galo. Todėl buvo nuspręsta, kad čia, Baltarusijoje, būsime kurį laiką“, – vaizdo įraše sako Prigožinas.

Jis taip pat sakė, kad, kol „Wagner“ bus Baltarusijoje, jie padarys Baltarusijos kariuomenę „antra pasaulio armija, o jei reikės, kovos už ją“. Jis taip pat prašė samdinių atkreipti dėmesį į tai, kad baltarusiai juos pasitiko „ne tik kaip didvyrius, bet ir kaip brolius“.

Jis ragino „vagneriečius“ „ruoštis“, kelti „savo lygį“ ir „į naują kelią, į Afriką“.

„Ir galbūt grįšime į karą tą akimirką, kai būsime tikri, kad nebūsime priversti gėdinti savęs ir savo patirties“, – sakė Prigožinas.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, jis užfiksuotas vėlų vakarą apie 23 val. Jevgenijus Prigožinas tuo metu galėjo būti „Wagner“ palapinių stovykloje Cel kaime, kur atvyksta samdinių kolonos. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(62)
(-52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: