„Šie Z-patriotai yra bepročiai.“ Putinui pateiktas slaptas sąrašas. Kas laukia Simonian (Foto)  ()

Putino rankose „Z patriotų“ sąrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento administracija sudarė Z-patriotų, kritikuojančių Vladimiro Putino režimą ir karo Ukrainoje eigą, sąrašą. Po „Wagner“ maišto, šis dokumentas buvo „pajudintas“.

„Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“ skelbia dalį dokumento. Sudarytojas „režimo priešus“ suskirstė į kategorijas, pagal kurias siūlo naudoti įtakos priemones.

Taigi, Prigožinas, Carevas, Guruliovas, Prilepinas ir Simonian dar neužsidirbo sau termino. Tačiau jų kalbose jie pastebėjo polinkį kurstyti kritinę isteriją.

„Todėl su jais reikia rimtai pasikalbėti ir duoti aiškius nurodymus. Su jais reikia surengti didelį susitikimą aukštu lygiu ir pareikalauti nuleisti garą, taip sakant“, – rašoma dokumente.

Tačiau kalbant apie tokius žmones kaip Girkinas, Ivašovas ir Kvačkovas, Kremlius rekomenduoja „imtis represinio pobūdžio priemonių“, nes šie Z-patriotai yra „bepročiai“.

 

„Galbūt prasminga čia aptikti sąmokslo pėdsakus ir suimti šių organizacijų vadovus... Visai šiai visuomenei turėtų būti sukurtos rimtos problemos, pavyzdžiui, kilus įtarimui, keliems mėnesiams skirti namų areštą“, – rašoma dokumente.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(7)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: