[ŽT] Skelbiama, kur įsikūrė didžiulė okupantų karinė bazė. „Ten nuolatiniai mokymai. Skraido lėktuvai ir sraigtasparniai“ (Video)  ()

Buvo kurortas - dabar tai didžiulė karinė bazė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Azovo jūros pakrantėje rašistai vietoj kurorto įrengė didžiulę karinę bazę.

Apie tai pasakojo Melitopolio meras, skelbia Censor.NET.

„Vasarą Azovo pakrantė buvo poilsio vieta milijonams ukrainiečių ir užsieniečių. Dabar tai didžiulė karinė bazė užpuolikams. O vietoj jūros ir saulės žmonės priversti žiūrėti į nuolatinius priešo mokymus“, – rašoma pranešime.

Fiodorovas pasakojo, kad sraigtasparniai skraido per visą jūros pakrantę esančius paplūdimius ir išleidžia šilumos „spąstus“ tiesiai virš poilsiautojų galvų.

 

Be to, Rusijos kariuomenė yra įkurdinta poilsio centruose palei pakrantę, slėpdamasi už taikių poilsiautojų nugarų. „Klausytis okupantų melo apie sėkmingą turizmo plėtrą yra juokinga ir kartu liūdna. Juk vienintelis dalykas, ką įsibrovėliai sėkmingai daro, tai naikina gyvenimą okupuotose teritorijose“, – pridūrė Fiodorovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(18)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: