[ŽT] Rusijos žvaigždė atsisakė eiti į frontą. Priežastis užmuša  ()

Pats „šamanas“ į kaltinimus dėl atsisakymo eiti į frontą nereaguoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reguliariai propagandiniuose koncertuose koncertuojantis rusų dainininkas SHAMAN atsisakė eiti į frontą. Jis pateikė bailų pasiteisinimą, motyvuodamas tuo, kad neva jo „neleidžia“.

Kaip pareiškė putinistas Vladimiras Kiseliovas, jis kvietė „šamaną“ į fronto liniją. Tačiau jis atsisakė tokio kvietimo. Kartu rusas neprisipažino, kad tiesiog bijo. Visą „kaltę“ jis suvertė savo žmonai.

„Dėl šio dainininko... Aš jo gyvenime negirdėjau. Maksimum, ką padariau, pakviečiau vykti į fontą. Jis labai originaliai atsisakė: „Žmona man neleidžia“, - pasakojo Kiseliovas.

Pats „šamanas“ į kaltinimus dėl atsisakymo eiti į frontą nereaguoja. Matyt, atlikėjas mieliau dainuoja savo dainą „Aš esu rusas“ saugesnėse vietose. Tačiau neseniai putinistas pasižymėjo išvykęs į laikinai užimtą Mariupolį. Tarp griuvėsių ir rusų sugriautų namų „Šamanas“ kalbėjo apie patriotizmą ir koncertavo prieš vaikus, kurie buvo „atvaryti“ į jo koncertą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(32)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: