[ŽT] „Nesunkiai susidoros su NATO kariuomene. Bus sprogimai.“ Skelbia apie ataką Lenkijoje (Video)  ()

Rusijos propagandistai vis dažniau pradeda grasinti Lenkijai „Wagner“ invazija, skelbdami sabotažo operacijos Žešuvo srityje galimybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-28 [ŽT] „Nesunkiai susidoros su NATO kariuomene. Bus sprogimai.“ Skelbia apie ataką Lenkijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesioginėje Olgos Skabejevos pokalbių laidoje vienas iš ekspertų sakė, kad šiandien iš Rusijos teritorijos į Baltarusiją perkeliami specialiųjų operacijų pajėgų elitą sudarantys grupuotės padaliniai. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Propagandistas tvirtina, kad vėliau jie gali kirsti Lenkijos sieną, o po to vykti link Žešuvo, kur yra artimiausias Ukrainai Lenkijos oro uostas, esantis apie 170 km nuo Lvivo.

Būtent čia karinė pagalba ateina iš NATO transporto lėktuvais, o po to siunčiama į Ukrainą. Rusas įsitikinęs, kad „vagneriečiai“ nesunkiai susidoros su NATO kariuomene, nes neva savo patirtimi ir jėgomis lenkia juos. Tačiau anksčiau „NATO ekspertas“ teigė, kad apmokytos NATO brigados „Wagner“ įveiks per 4 minutes.

 

Nuo Baltarusijos sienos iki oro uosto jiems teks nueiti apie 200 km per Lenkiją. Socialiniuose tinkluose „ekspertas“ jau pramintas tipišku „rusų pasakotoju“ ir „svajotoju“, dirbančiu vidinei auditorijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(34)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: