JK skelbia pavojų. Rusija ruošiasi visiškai karinei Ukrainos blokadai  (1)

Rusai treniruojami blokadai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija, pasitraukusi iš susitarimo dėl grūdų, ruošiasi visiškai jūrų blokadai. Rusija suintensyvino Juodosios jūros laivyno antžeminių pajėgų ir aviacijos kovinį pasirengimą, treniruojasi smogti civiliniams laivams. 

Atitinkamą informaciją pateikia pranešime „Military Media Center“.

Visų pirma Rusija vykdo manevrus, kurių metu treniruojasi blokuoti jūros rajonus, taip pat atpažinti ir naikinti laivus. 

Be to, Rusijos Federacija toliau tobulina aneksuoto Krymo gynybą, ypač kalbama apie Armėnijos ir Perekopo kryptis. 

Britų žvalgyba taip pat pranešė, kad rusai ruošiasi visiškai jūrų blokadai Ukrainoje. Tai pažymi Jungtinės Karalystės gynybos ministerija: Kremlius, pasitraukęs iš grūdų sandorio, perdislokavo Juodosios jūros laivyno laivus, toks žingsnis gali reikšti ketinimą eskaluoti karo veiksmus jūroje

 

Visų pirma Rusijos korvetė „Sergejus Kotovas“ buvo perdislokuota į pietinę Juodosios jūros dalį, kur patruliuoja laivybos kelyje tarp Bosforo sąsiaurio ir Odesos. Kyla reali grėsmė, kad ji bus operatyvinės grupės, kuri perims prekybinius laivus, Rusijos Federacijos manymu, plaukiančius į Ukrainą, dalis. Smurto regione intensyvumas ir mastas gali padidėti, perspėjo britų pusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(15)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)