„3-4 mėnesiai.“ Skelbiama „Rusijos armijos pabaiga“  ()

Svitanas prognozuoja, kada ateis galas Rusijos armijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičiausias būdas sunaikinti Rusijos okupantus Ukrainoje – panaudoti prieš juos aviaciją, mano Romanas Svitanas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas mano, kad kelios dešimtys vakarietiško tipo lėktuvų gali iš esmės pakeisti karo eigą, išgelbėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių gyvybes ir padėti jiems sunaikinti priešą.

Romano Svitano interviu „Fabrika Novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Priešas lenkia Ukrainą gyvosiomis pajėgomis ir įranga. Tai yra faktas. Jei tai tiesa, ar galima sakyti, kad tai Ukrainai yra aklavietė, paklausė žurnalistė savo svečio.

Atsakydamas karo ekspertas pasakė: „Faktas tas, kad Rusijos kariuomenės galas ateis, kai atvyks pakankamas skaičius lėktuvų. Kai tik gausime F-16 bent vieną ar dvi brigadas (40-80 lėktuvų), galėsime skaičiuoti 3-4 mėnesius ir dėti kryžių ant bet kokios Rusijos kariuomenės, t. y. karių skaičius nevaidins jokio vaidmens.“

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas taip pat paaiškino, kodėl aviacijos pasirodymas Ukrainos danguje bus lūžis kare: „Kai bus bombarduojama aviacinėmis bombomis, kuo daugiau bus rusų, tuo daugiau reikės užkasti karstų, nors po bombardavimo nebus ką laidoti: jie bus palaidoti mūsų žemėje. Karių skaičius čia nevaidina jokio vaidmens, todėl nereikia bijoti ir gąsdinti savęs. Yra profesionalų, kurie supranta, apie ką kalbame.“

 

„Kaip lakūnas galiu šimtu procentų tvirtai pasakyti: kai tik aviacija bus dislokuota danguje ir pradės veikti priešų armiją, tada bus galima dėti kryžių ant armijos“, - lėktuvų svarbą kovinėse operacijose pabrėžė Romanas Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(11)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()