[ŽT] „Pasiekė kritinę gynybos liniją.“ CNN skelbia karštus įvykius fronte  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos puola sėkmingai ir pasiekė „drakono dantis“ – kritinę Rusijos gynybos liniją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-29 [ŽT] „Pasiekė kritinę gynybos liniją.“ CNN skelbia karštus įvykius fronte  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas nėra toks lėtas, kaip anksčiau manė kai kurie skeptikai. Tapo žinoma, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai pirmą kartą pasiekė kritinę Rusijos armijos gynybos liniją pietiniame fronto sektoriuje – vadinamuosius „drakono dantis“, rašo CNN.

Straipsnio autoriai pažymi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos, kovodamos Ukrainos pietuose, per pastarąsias dienas pasiekė reikšmingos sėkmės ir jau artėja prie pirmosios vadinamųjų „drakono dantų“ linijos, betoninių konstrukcijų, kurias, kaip žinia, rusai pernai pastatė okupuotose žemėse.

Taigi, sprendžiant iš palydovinių nuotraukų, Ukrainos kariai sugebėjo nustumti rusus už gynybos linijos Zaporižios fronto linijoje. Pasak CNN žurnalistų, šis ir kiti faktai yra iškalbingas rodiklis, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo veiksmai yra sėkmingi.

 

Leidinys pažymi, kad Ukrainos karius šalies pietuose pirmą kartą galima pamatyti vienoje iš kritinių Rusijos gynybos linijų. Tuo pačiu žiniasklaidos atstovai pastebi, kad per šiuos daugiasluoksnius piramidžių pavidalo betoninius įtvirtinimus praeiti bus nelengva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: