[ŽT] Šiurpu. Skelbiama, kas matosi palydovinėse Ukrainos nuotraukose (Foto)  ()

Iš kosmoso matomos tamsios sritys, kuriose vyksta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Rusijos armijos susirėmimai, tuštuma Kachovkos rezervuaro vietoje, taip pat laukai, iš kurių negalima nuimti derliaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikas Michaelas Cruikshankas paskelbė palydovinę Ukrainos teritorijos nuotrauką. Kartu jis pažymėjo, kad nuotraukoje aiškiai matyti teritorija, kurioje vyksta aktyvūs karo veiksmai. Apie tai analitikas parašė socialiniame tinkle „Twitter“.

Palydovinėje fotografijoje matosi Ukrainos teritoriją dengianti žaluma, Dniepro upės vaga, virš Krymo ir Rusijos Krasnodaro srities pastebimas net nedidelis debesuotumas. Analitikai pastebėjo tamsiai žalią juostelę, nusidriekusią Ukrainos rytuose ir pietuose. Tamsi juosta sutampa su mūšių, kurie dabar vyksta šioje konkrečioje teritorijoje, linija.

Be to, Michaelas Cruickshankas atkreipė dėmesį į pilką pailgą dėmę Kachovkos rezervuaro vietoje, kuri tapo sekli po Rusijos teroristinio išpuolio 2023 metų birželį. Šalia žaliuoja laukai, iš kurių nuimti derlių pavojinga dėl pastaruoju metu ten vykusių karo veiksmų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()