[ŽT] Rusija pradeda Kazachstano puolimą. Gali kilti naujas karas (Foto)  ()

„Tai tokie patys argumentai, kurie paruošė dirvą puolimui prieš Ukrainą. Ir čia, kaip matome, jie net nebando sugalvoti kažko naujo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistai užsiėmė Kazachstanu, pradėjo dirbti pagal neapykantos šaliai kurstymo schemas, anksčiau taikytas Ukrainoje. Propagandinės pokalbių laidos, rodomos per Rusijos „Pirmąjį kanalą“ vedėjas Ruslanas Ostaško, pasakojo apie Amerikos biolaboratorijas, kurios, prasidėjus karui, tariamai persikėlė iš Ukrainos į Kazachstaną.

Anksčiau tokiais argumentais, kartu su istorijomis apie rusakalbių persekiojimą, Kremlius ruošė dirvą invazijai į Ukrainą. Panašūs metodai jau pradėti visa jėga taikyti prieš Kazachstaną. Ostaško tvirtina, kad šalies valdžia leido Vašingtonui įkurti 30 biologinių laboratorijų Kazachstane.

„Tokajevas nori paversti savo šalį bioginklų bandymų poligonu“, – sakė propagandistas, remdamasis vieno iš Kremliaus „ekspertų“ pareiškimu. Anot jo, ekonominės sėkmės stoką nuspręsta nuslėpti biologinio ginklo tema.

Be to, Ostaško tiesiogiai grasina Kazachstanui iš Rusijos ir Kinijos, užsimindamas apie galimybę pradėti naują karą.

 

„Aišku, kodėl tai daroma. Tai tokie patys argumentai, kurie paruošė dirvą puolimui prieš Ukrainą. Ir čia, kaip matome, jie net nebando sugalvoti kažko naujo“, – komentuoja Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(138)
(-96)

Komentarai ()