Skelbiamas rimtas perspėjimas. „Tarp Rusijos ir Lenkijos prasideda hibridinis karas“ (Video)  ()

Publicistas Vitalijus Portnikovas sakė, kad tarp Rusijos ir Lenkijos prasideda hibridinis karas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-01 Skelbiamas rimtas perspėjimas. „Tarp Rusijos ir Lenkijos prasideda hibridinis karas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas paklausė Vitalijaus Portnikovo: „ar gali Rusija apsispręsti tokiam beviltiškam žingsniui kaip vienos iš NATO šalių puolimas“. Jis, nė akimirką nedvejodamas, atsakė: „Manau, kad taip. Jei toks sprendimas nebūtų buvęs priimtas, vagneriečiai Baltarusijoje nebūtų taip lengvai atsiradę“.

 „Manau, kad labai svarbu, kad pradėjome apie tai kalbėti garsiai, nes jeigu tu išviešini tam tikrus ketinimus, kalbi apie tai, ką priešas ketina daryti, tada tai gali sulaikyti jį nuo savo planų įgyvendinimo“, – akcentavo žinomas žurnalistas.

Tada politikos ekspertas pridūrė: „Man atrodo, kad neseniai Rusijos Federacijoje įvykę įvykiai, susiję su „Wagner“, buvo pasirengimo hibridiniam karui prieš Lenkiją pradžia. Leisiu sau nesutikti su Lenkijos premjeru Mateuszu Morawieckiu, kai jis kalba apie dar vieną migrantų išpuolį, kad tai įvyks su migrantų pagalba“.

Ukrainos publicistas teigė, kad Prigožino kampanija prieš Maskvą yra dalis didesnio plano, kuris būtų įgyvendinamas hibridinio karo tarp Rusijos ir Lenkijos forma:

 

„Dabar jie gali pereiti prie kito veiksmo, kuriam buvo sugalvota visa ši istorija apie „Wagner konfrontaciją“ su Putinu ir apie Lukašenką, kuris išgelbėjo Putiną nuo šios konfrontacijos, suteikdamas „Wagner“ kovotojams savo šalies teritoriją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(16)
(-14)

Komentarai ()