Ukrainoje skelbiamas šiurpus scenarijus, kas gresia Lietuvai. „Putinas gali eiti „Va bank“ (Video)  (4)

Kremliaus vadovo planuose yra ir Trečiojo pasaulinio karo pradžia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Putinas taktiniais branduoliniais ginklais smogs Ukrainai, tai neaišku, ar Vakarai atsakys tuo pačiu, tačiau jei jis tai padarys Lenkijos ar Baltijos šalių teritorijoje, NATO bus įpareigota reaguoti, sakė Vitalijus Portnikovas.

Politikos ekspertas įsitikinęs, kad Rusijos Federacijos prezidentas mano, kad Bidenas gali nedrįsti panaudoti branduolinį ginklą atsakant, kad pasaulinis karas tikrai neprasidėtų, dėl to V. Putinas taps galingu tironu.

Vitalijaus Portnikovo nuomonė skelbiama „YouTube“ kanale.

Ukrainos žurnalistas išsakė savo mintis apie Kremliaus vadovo planus: „Ukraina yra nebranduolinė valstybė, ir ne NATO narė, o jei amerikiečiai nesureaguos, vadinasi, ir neturėjo sureaguoti. Jie gali smogti. Jie gali nesmogti, nes jie neprivalo reaguoti. Bet į smūgį Lenkijai jie privalės reaguoti.“

„Espreso.TV“ laidų vedėjas papasakojo, kaip gali galvoti Rusijos valdžia, rinkdama taikinį branduoliniam smūgiui: „Jei pataikytume į Lenkiją ar Lietuvą, nesvarbu, bet jie nereaguos, tada mes esame tikri „karaliai“  ir mes galime daryti bet ką. Tai kaip ėjimas „va bank“. Kažkodėl Putinas mano, kad jis tikrai stipresnis už Bideną. Jis netiki, kad amerikiečiai taip tiesiogiai rizikuos branduoliniais ginklais europiečių labui. Tai tikėjimo, o ne žinojimo reikalas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(48)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: