[ŽT] Fiodorovas skelbia apie antro fronto atidarymą. „3 divizijos, 2 brigados. Puls Suomiją, paskui Lietuvą“  ()

Dabar Rusija neturi pakankamai personalo ir techninių pajėgų antrajam frontui atidaryti, todėl Kremlius gali pagrasinti Vakarams tik branduoliniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Jurijus Fiodorovas mano, kad Rusija bando išplėsti savo armiją, kad pradėtų kovoti dviem frontais, ypač prieš Baltijos šalis, Suomiją ir Lenkiją.

Jis tai paskelbė komentare „24 kanalui“.

„Atkreipkite dėmesį, kad Sergejus Šoigu ir Valerijus Gerasimovas atvirai sako: būtina sukurti naują armijos korpusą, kuris bus išsiųstas prieš Suomiją, bus bazuojamas Karelijoje, sudarytas iš trijų motorizuotų šaulių divizijų, dviejų oro puolimo brigadų“, – sakė jis.

Anot jo, dabar visi kovai pasirengę Rusijos Federacijos daliniai dalyvauja kare Ukrainoje, todėl šalis neturi nei karinių, nei techninių pajėgų, kurios galėtų stoti prieš Suomiją ar Baltijos šalis. Tačiau Kremliui kyla mintis išplėsti savo armiją ir atidaryti antrąjį frontą – su NATO šalimis.

 

Fiodorovas pažymėjo, kad Rusija kol kas gali pagrasinti Vakarams tik branduoliniu karu, tačiau tai yra „labai rizikingas žingsnis“. Jis įsitikinęs, kad Rusijos Federacijos pajėgos pagal Generalinio štabo planą gali kelti realią grėsmę Baltijos regionui, jei išplėstų ir apginkluotų savo armiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(65)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: