Maskvoje surastas visiškai slaptas projektas. Ką įsakė Putinas  ()

Rusijos diktatorius panaudojo slaptas ofšorines įmones, kad nupirktų žemę ir nekilnojamąjį turtą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas prabangiame Maskvos rajone savo dukroms ir buvusiai žmonai sukūrė slaptą „karališką gyvenvietę“. Rusijos diktatorius panaudojo slaptas ofšorines įmones, kad nupirktų žemę ir nekilnojamąjį turtą.

„The Daily Mail“ rašo, kad informacija neva buvo gauta iš jauniausios V. Putino dukters Katerinos Tichonovos ir jos buvusio vyro Kirilo Šamalovo, kuris yra V. Putino draugo sūnus, susirašinėjimo.

Keturi dvarai ir Putino rezidencija, Novo-Ogariovo dvaras, yra šalia Rublevskio plento, turtingame rajone, kuriame gyvena daugybė oligarchų, vyriausybės pareigūnų ir įžymybių. Teigiama, kad du namus į rytus nuo Novo-Ogariovo 2006 metais nusipirko Kipro verslininkas Ermira. Oficialiai įmonė priklauso Rusijos teisininkui, tačiau yra informacijos, kad ji iš tikrųjų priklausė V. Putinui.

Tichonova esą turėjo SPA, biblioteką ir sporto salę, nes anksčiau buvo dalyvavusi akrobatinių šokių varžybose. E.p. ji su Šamalovu aptarė apie 9 milijonus dolerių numatomą renovaciją, įskaitant 120 000 USD vertės marmuru išklotą barą ir 72 000 USD vertės paauksuotą sietyną.

Kartu nurodoma, kad Tichonova ir Šamalovas susituokė, tačiau oficialiai neįregistravo civilinės santuokos, kad neliktų pėdsakų, susijusių su Putino dukros vardu.

 

Kiti, glaudžiai susiję su Putinu, asmenys tariamai naudojasi keliais kitais rūmais visoje Rusijoje, nes baiminasi dėl savo gyvybės per karą Ukrainoje.

Namą, susijusį su jo pirmąja žmona Liudmila Škrebneva ir jos naujuoju vyru, Šamalovas jiems perdavė po skyrybų su Tichonova.

Apie 350 milijonų rublių vertės turtas Usovo-Plius kaime skirtas 38 metų Marijai Voroncovai, vyriausiai Putino dukrai, po jos vedybų su olandų verslininku.

Tačiau neaišku, ar jo tariama dukra Luiza Rozova, gimusi nuo buvusios meilužės Svetlanos Krivonogich, turi dvarą vadinamajame „Carskoje Selo“. Rozova dingo prasidėjus karui Ukrainoje 2022 metų pradžioje.

Taip pat teigiama, kad pats Putinas gyvena su savo meiluže Alina Kabajeva, 40 metų buvusia olimpine gimnaste.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(27)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: