„Jie labai gerai apmokyti. Kaunasi profesionaliai. Iš principo nepasiduoda į nelaisvę.“ Į frontą pajudėjo galinga jėga  ()

Rusijos okupantai sustiprino savo dalinius Avdijivkos apylinkėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avdijivkos rajone, Donecko srityje, gynybos pajėgoms pavyko išstumti priešą iš pozicijų netoli Opytnės, tačiau tai rimtai nepaveikė padėties šiame fronto ruože. Tai pranešė Avdijivkos miesto karinės administracijos viršininkas Vitalijus Barabašas televizijos kanalo „FREEDOM“ eteryje.

Pasak jo, Rusijos okupantai sustiprino savo dalinius Avdijivkos rajone, perkėlę čia kadrinę jūrų pėstininkų kariuomenę, kuri anksčiau buvo dislokuota prie Mariupolio.

„Jie labai gerai apmokyti, neblogai aprūpinti ir kaunasi profesionaliai, šitie iš principo nepasiduoda į nelaisvę. Taip pat atvyko „Štorm Z“, kurie jau 3 dienas bando šturmuoti Avdijivkos šiaurę“, - sakė V. Barabašas.

Jis pridūrė, kad Rusijos okupantai bando šturmuoti Vodianę Donecko srityje, o Avdijivkos apšaudymas nesiliauja.

 

„Statinė artilerija, MLRS sistemos, minosvaidžiai, tankų apšaudymas ir raketų atakos. Per pastarąją parą miesto ribose buvo 19 masinių apšaudymų, pozicijose – daugiau kaip 200 apšaudymų. Nesulaukę sėkmės fronto linijoje, pozicijose prie miesto, rusai bando tai kompensuoti apšaudymu“, - sakė Avdijivkos MVA vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(14)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: