[ŽT] Ukraina pataikė į dešimtuką. Medvedevas sprogsta iš pykčio  ()

Kremliaus „vanagas“ Dmitrijus Medvedevas įsiuto ir grasina Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas rugpjūčio 5-osios rytą prapliupo ypač žiauriais grasinimais Ukrainai. Incidentas su tanklaivio drono ataka prie Krymo tilto jį supykdė.

Medvedevas savo „Telegram“ kanale paskelbė piktą įrašą, praneša Dialog.UA.

Režimo atstovas savo įraše įžeidinėjo ukrainiečius, patikindamas, kad jiems „nepakanka“ raketų smūgių į Odesą ir Izmailą. Taip pat „Kremliaus vanagas“ apkaltino Kyjivą bandymu surengti „ekologinę katastrofą“ Juodojoje jūroje, nors tai netiesa – nukentėjęs tanklaivis buvo tuščias.

Buvo ir tradicinių tuščių grasinimų – Medvedevas reikalavo surengti ekologinę katastrofą Vakarų Ukrainoje, taip pat įsisvajojo apie šalies žlugimą.

 

„Jei Kyjivo atmatos nori surengti ekologinę katastrofą (...), jie turi ją gauti toje savo teritorijos dalyje, kuri greitai atiteks Lenkijai ir kuri po to smirdės šimtmečius“, – rašė D. Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(56)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: