[ŽT] Čiuptuvai artinasi. Kas laukia rusų (Video)  ()

Totalitarinėje Rusijos Federacijos visuomenėje paprasto piliečio neteisėtumo laipsnis yra arti piko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus teisių aktyvistas ir tinklaraštininkas Markas Feiginas įvertino karinės padėties įvedimo Rusijoje tikimybę ir pakomentavo suaktyvėjusią mobilizaciją.

„Tai yra toks neprivalomas dalykas, tai yra, karo padėtis gali būti įvesta arba neįvesta iš principo. Ir taip jie apsieina be jos, nes iš tikrųjų jie įvedė specialų režimą regionuose, besiribojančiuose su Ukraina, ir jis tik atrodo kaip karinė padėtis. Įvesti tokią padėtį visoje šalyje nėra būtinybės. Jie visiškai kontroliuoja judėjimą po šalį, turi tam tikrų galimybių ir teisių, kurių nepaiso. Tai yra, pagal dabartinį įstatymą, jie gali daryti beveik visas karo metu numatytas galimybes“, – sakė jis eteryje.

Feiginas pažymėjo, kad totalitarinėje Rusijos Federacijos visuomenėje paprasto piliečio neteisėtumo laipsnis yra arti piko.

„Bet svarbiausia, kad pats pilietis to nesuvoktų. Transporto rekvizitas, prievolė prisirišti prie gamybos, išėjimo iš federacijos subjektų prevencija. Tai gali būti kontroliuojama naujais teisės aktais, kai FSB turi teisę internetu sekti tiek taksi, tiek geležinkelių transporto judėjimą“, – sakė žmogaus teisių aktyvistas.

 

Jis tvirtina, kad Rusijos Federacijai reikia žmonių frontui, todėl jie gali užmaskuoti mobilizaciją bet kuo.

„Organizuoti šaukimą ir siūlyti šauktiniams pasirašyti sutartis, ištraukti kai kuriuos rezervistus, taip sakant, į karinius komisariatus ir po vieną. Kaip sakoma, ne masiškai, ne per paskelbtą mobilizaciją. Surinkti po vieną ir išsiųsti į frontą“, -  pridūrė Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(17)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: