[ŽT] „Kyjivas turi kiaušinius. Tai sutraiškys Rusiją!“ NATO ekspertas sužavėtas, kur smogė Ukraina  ()

Ukraina gali suduoti stiprų smūgį Rusijos ekonomikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali suduoti stiprų smūgį Rusijos ekonomikai, tęsdama serijines Rusijos karo laivų ir prekybinių laivų atakas Juodojoje jūroje į Novorosijsko uostą.

Tokiu atveju Maskva turės rimtų problemų su draudimo bendrovėmis, kurios sumažins Rusijos naftos eksportą jūroje Juodojoje jūroje. Kaip rašo dialog.ua, NATO sausumos pajėgų karo ekspertas Thomas Theineris apie tai rašo savo  „Twitter“ paskyroje, atkreipdamas dėmesį į efektyvią Ukrainos taktiką kare.

Anot jo, atakos prieš Rusijos laivus pirmiausia padidins Rusijos laivų draudimo kainą, o vėliau sukels atsisakymą bendradarbiauti su Rusijos laivybos kompanijomis. Laivai negali gabenti krovinių be draudimo. „Tai geras kelias!! Įvykdei nedidelę ataką prieš laivus, vykstančius į Novorosijską, ir atėmei plaukiojimo Rusijoje draudimą. Tokiu būdu galima pasiekti naftos embargo įvedimą Rusijai ir sugriauti jos ekonomiką. Ukraina atsakė į Putino blefą. Tai labai perspektyvu! Kyjivas turi kiaušinius. NATO nori, kad jie būtų“, – rašo jis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(4)
(259)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: