Kinija jungiasi į karą. Skelbiama, kas pajudėjo per Kazachstaną (Video)  (3)

Vaizdo įraše matyti, kaip Kinijos gamintojas laiko popieriaus lapą su kliento vardu - „Ural Drone Hub“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodė vaizdo įrašas, patvirtinantis, kad KLR įmonės Rusijos Federacijos valstybės agresorės užsakymu gamina nepilotuojamus atakos orlaivius, praneša televizijos kanalas „Ukraina 365“.

Kalbame apie droną, kuris vienu metu gali gabenti dvi 120 mm minas, sveriančias apie 16 kilogramų. Įdomu tai, kad minėto vaizdo įrašo pradžioje Kinijos gamintojas laiko lapelį su užsakovo pavarde – „Ural Drone Hub“. Ir nors Kinija oficialiai uždraudė kovinių bepiločių orlaivių eksportą, gamintojas gali tai apeiti tiesiog išardydamas ir be apribojimų pristatydamas kaip „pasidaryk pats“ rinkinį.

Kokio lygio tokia Kinijos pagalba Rusijai ir ar KLR valdžios institucijos tiesiogiai dalyvauja šiame procese, dar reikia nustatyti. Beje, iš okupuoto Donbaso vietos gyventojai ne kartą pranešė, kad atsirado netiesioginių ženklų, liudijančių apie slaptą Pekino pagalbą Maskvai.

 

Taigi, turėdami omenyje „DLR“/„LLR“ ir „Wagner“ kovotojus, jie pranešė, kad Kinija tariamai atvėrė rusams prieigą prie savo palydovų, o po to RF ginkluotųjų pajėgų artilerija pradėjo tiksliau pataikyti. Taip pat rusų įsibrovėliai gyrėsi, jog Kinijos pusė jiems tiekia sovietinę karinę techniką per Kazachstaną.

Beje, Luganske, Donecke ir kituose okupuotuose miestuose pasakojama, kad senoji sovietinė technika, kurią dar galima panaudoti kovoje, tikrai pradėjo vis dažniau pasirodyti gatvėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(130)
(-107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)