[ŽT] Netikėti įvykiai. Ukrainoje iškeltas Kadyrovo portretas. Įvyko didžiulis užgrobimas (Foto)  ()

„Pabandykite tris kartus atspėti, kam dabar priklauso Mariupolio metalurgijos gamykla?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolio geležies ir plieno gamyklą, pavadintą Iljičiaus vardu, metų pabaigoje 50% valdė verslininkas Validas Korčaginas, o dabar jo bendrasavininku greičiausiai tapo Ramzanas Kadyrovas. Bet kokiu atveju, būtent jo portretas puikuojasi virš įėjimo į rusų neteisėtai užgrobtos įmonės teritoriją.

Tai pranešė Rusijos šaltinis „The Moscow Times“.

Leidinys informuoja, kad Ramzano Kadyrovo portretas pasirodė išlikusioje Rinato Achmetovo metalurgijos gamykloje Mariupolyje. Dabar prie įmonės įėjimo iš karto puikuojasi trys portretai: Rusijos prezidento Putino, Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo ir apsišaukėlio, Donecko liaudies respublikos vadovo  Deniso Pušilino.

 

Po portretais matosi užrašas „Achmatas yra valdžia“, patvirtinantis Čečėnijos vadovo dalyvavimą šiame objekte. Oficialios informacijos apie tai Rusijos žiniasklaidoje kol kas nepasirodė. Tuo pat metu buvęs „Transferensi Internešnl“ direktorius Ilja Šumanovas savo „Telegram“ kanale rašė: „Pabandykite tris kartus atspėti, kam dabar priklauso Mariupolio metalurgijos gamykla?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(68)
(-56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: