[ŽT] „Jie pamatys mirtį.“ Atrodo, JAV poelgis šokiravo Rusiją  ()

Vakarai vėl įsiutino Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pakomentavo JAV prezidento Joe Bideno prašymą skirti papildomą finansavimą Ukrainai. Kalbėta apie milijardus dolerių, kurių dalis bus panaudota karinei pagalbai Kyjivui. Pasak Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojo Dmitrijaus Medvedevo, taip Vašingtonas rodo norą tęsti karą. Buvęs Rusijos prezidentas apie tai parašė savo „Telegram“ kanale.

„Apšviestasis pasaulis dar kartą sukruto, kai sužinojo apie dešimčių beprasmiškų milijardų dolerių skyrimą zombiams iš 404 šalies. Kamikadzės degančiuose Vakarų tankuose šių pinigų nepamatys. Jie nematys nieko, išskyrus mirtį. Tačiau tai labai svarbūs pinigai gerontokratiniam elitui iš JAV demokratų partijos ir jos tarnams ES. Juk „didžiojo kontrpuolimo“ mitas palaiko „didžiosios dolerio ekonomikos“ mitą“, - rašė D. Medvedevas.

Pasak Rusijos saugumo tarybos pirmininko, Ukrainos kapituliacija „atvertų kelią į taiką“. Tačiau taikos esą nenori nei Vašingtonas, nei Kyjivas.

„Kontrpuolimo mėsos fabrikas šiandien dirba be sustojimo, siųsdamas į skerdyklą tūkstančius nelaimingų žmonių. Tačiau jo darbas jau nebepadės Kyjivo režimui, perėjusiam į pomirtinio puvimo stadiją“, - baigė savo tiradą D. Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(80)
(-77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: