„Jie turėjo mokytis su F-16.“ Skelbiamas grandiozinis Rusijos smūgis  ()

Rusijos raketos smogė Ivano Frankivsko sričiai. „Kinžal“ raketos buvo nutaikytos į karinį aerodromą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturios „Kinžal“ raketos, kurias priešas paleido Ivano Frankivsko srityje rugpjūčio 11-osios rytą, buvo nutaikytos į karinį aerodromą ir jaunus pilotus, kurie netrukus išvyks mokytis į Europą.

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų atstovas Jurijus Ihnatas, praneša Censor.NET su nuoroda į „Ukrinform“.

„Tai dar vienas teroristų smūgis raketomis Kh-47. Raketos buvo nukreiptos į karinius aerodromus, kurie priešo akiratyje buvo daugiau nei mėnesį. O Starokostiantynivo (Chmelnickio sritis – red.) aerodromas šiuo metu labiausiai išgyvena Rusijos atakų pasekmes. Šį kartą akiratyje – Ivano Frankivsko sritis, mūsų jaunimas, mūsų jaunieji pilotai, kurie netrukus praktiškai išvyks į mokymus.

Jaunieji pilotai bus mokomi pagal kitokią programą, ir mes žinome, kad tiek JK, tiek kitos šalys mokys juos valdyti naujo tipo orlaivius, vakarietiškos technologijos, ypač F-16. Taigi, priešas norėjo smogti ir mūsų jaunimui, atimdamas perspektyvą tolimesniam perginklavimui su naujausiais vakarietiškais technikos modeliais“, – pabrėžė Ihnatas.

 

Priminsime, rugpjūčio 11 d., apie 10 val., Rusijos armija aerobalistinėmis raketomis apšaudė Ivano Frankivsko srities infrastruktūrą. Raketa pataikė į privataus namo teritoriją Kolomijos rajone, kuriame gyveno šeima su trimis vaikais. 8 metų berniukas mirė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(31)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: