[ŽT] „Varyti pirmyn su automatais!“ „DLR“ karininkas įsiutęs ant Rusijos armijos. Skelbia, kas nutiko  ()

„Donecko Liaudies Respublikos“ karininkas Aleksandras Chodakovskis pripažino, kad Rusijos kariuomenei trūksta motyvacijos. Jis siūlo prievarta varyti karius į šturmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vykstant Ukrainos kontrpuolimui „DLR“ karininkas Aleksandras Chodakovskis pripažino, kad Rusijos armijos motyvacija yra apgailėtina. Rusų kariai nenori mirti už Putiną. Chodakovskis  siūlo šį klausimą spręsti radikaliai – grasinant varyti rusus į Ukrainos gynėjų pozicijų šturmą. Kitaip sakant, jis nori priversti rusus bėgti į mirtį.

Chodakovskis energinai girti ir užtvarų būrius, ir karo lauko teismus. Jis yra įsitikinęs, kad be tokių ryžtingų priemonių rusams nepavyks laimėti karo prieš Ukrainą.

„Tai negraži tema, kuri taikioje visuomenėje sukelia daugiau negatyvo nei supratimo... Bet kas yra užtvarų daliniai? Tai - atlygis už vidinės motyvacijos stoką... Jeigu aš sakau, kad reikia baudžiamųjų batalionų ir būrių, kaip jūs tai priimate? (...) Jeigu mes kalbame apie tokį karą, kuriame (...) pagrindiniai instinktai stipresni už partinę propagandą, (...) aš suprantu, kam jie reikalingi. Pačioje „specoperacijos“ pradžioje bailius išsiunčiau į bazę ir uždariau į areštinę iki teismo, bet mieliau mesčiau juos į priekį su automatiniais šautuvais“, – rašė Chodakovskis.

 

Užtvarų būriai, beje, yra draugiški daliniai, kurių užduotis - bausti atsitraukiančius ir dezertyruojančius karius.

(2)
(15)
(-13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: