[ŽT] Dėl saugumo. Šalia Maskvos ant daugiabučio išdygo paslaptingas objektas  ()

Jei ant jūsų daugiabučio stogo kažkas būtų statoma, ar nebūtų smalsu sužinoti, kas tai? O jei jums būtų pasakyta, kad jums to žinoti negalima? Būtent tai vyksta Maskvos srityje, Krasnogorsko mieste, kur ant gyvenamojo namo stogo statomas „slaptas“ objektas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša „Telegram“ kanalas ASTRA, vieno Krasnogorsko daugiabučio gyventojai mano, kad ant jų pastato stogo gali būti įrengta oro gynybos sistema. Žmonės ten neįleidžiami - jiems sakoma, kad stogas jiems nepriklauso.

„Kalbame apie elektroninės karybos sistemą, tačiau pagal rašytinius administracijos atsakymus tai tėra „telekomunikacinė įranga ryšiams gerinti“, – sakė daugiabučio gyventoja.

MSK1.RU kreipėsi į Krasnogorsko administraciją, bet gavo keistą atsakymą, kuris tarsi patvirtina, kad tai - karinis objektas - administracija atsisakė atskleisti, kokį objektą stato ant stogo, remdamasi „šalies interesais“. „Mes suprantame, kokiu laiku gyvename. Tai daroma saugumo sumetimais“, – sakė administracija.

 

Pastato gyventojai teigia, kad techninėse patalpose darbuotojai turi atskirą tualetą, o ant stogo pastatytos dvi apžvalgos kabinos. Kadangi ten neįrengti atskiri skaitikliai, gyventojai baiminasi, kad padidės jų sąskaitos.

(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: