Netikėti įvykiai Rusijoje. Rusai pašiurpę, ką daro girti V. Putino kariai  (1)

Girti Putino kariai terorizuoja Žemutinio Naugardo gyventojus. Sudegino bažnyčią, nupjovė taksistui pirštą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėti įvykiai Rusijoje. Girti Putino kariai terorizuoja Žemutinio Naugardo gyventojus.

Apie tai praneša „The Insider“.

Žemutiniame Naugarde esantis Mulino kaimas yra pagrindinis V. Putino karių mokymo centras, kuriame šauktiniai ruošiami kariauti Ukrainoje. Tačiau kaimelyje rusų kariai labiau terorizuoja vietinius gyventojus, nei mokosi kariauti. Jie jau padegė bažnyčią ir nupjovė pirštą taksi vairuotojui.

Vietiniai išsigandę, moterys bijo išeiti iš namų. Gyventojai kreipiasi į valdžią, kad pažabotų girtus karius.

Kaime taksi vairuotoju dirbantis Abbasas Ali pasakojo, kad vieną kartą sutiko iš karinės bazės į sauną nuvežti tris rusų karius. Jie įsėdo jau išgėrę, pakeliui sustojo nusipirkti dar degtinės. Kai važiuojant automagistrale automobilis partrenkė briedį, gyvūno krauju buvo ištepta vieno kario uniforma. Įtūžęs karys perėmė vairą, nuvežė taksistą į mišką ir grasino jį nužudyti.

„Jis pagriebė peilį ir paklausė: pirštas ar gyvenimas? Aš pasakiau, aišku, pirštas. Jis pridėjo mano mažąjį pirštelį prie malkos ir jį nurėžė“, – pasakojo vyras.

 

Jis taip pat patyrė šonkaulių lūžius, smegenų sukrėtimą, plaučių pažeidimus ir hematomas. Taksistui jie grasino, kad jį nužudys, jei praneš, kad yra sumuštas.

Policija sulaikė keturis karius, tačiau jiems pateikti kaltinimai tik dėl vagystės.

Bazėje treniruojami šauktiniai padegė ir nedidelę kaimo bažnyčią. Kariai gaisrą sukėlė įsilaužę į bažnyčios vidų. Vienas iš jų buvo toks girtas, kad nepabudo ir sudegė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai (1)