[ŽT] Rusija netikėtai puola elitinę 82-ąją brigadą. Skelbiama, kas ją išdavė  (1)

Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar negali patikėti, kas išdavė elitinę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 82-ąją brigadą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-21 [ŽT] Rusija netikėtai puola elitinę 82-ąją brigadą. Skelbiama, kas ją išdavė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar, teigia, kad po to, kai internete pasirodė antraštės apie 82-osios brigados judėjimą šalies pietuose, atakos iš oro ten tapo visiškai reguliarios.

„Karo ar nepaprastosios padėties sąlygomis, informacijos apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ar kitų pagal Ukrainos įstatymus suformuotų karinių junginių judėjimą ar išsidėstymą platinimas, jeigu įmanoma atpažinti vietas ir jeigu ta informacija nebuvo viešai paskelbta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo, Ukrainos gynybos ministerijos ar kitos valstybės institucijos, baudžiamas laisvės atėmimu nuo penkerių iki aštuonerių metų“, primena Maliar.

 

82-oji brigada iki šiol buvo laikoma rezerve, nors tai - bent pora tūkstančių labai gerai paruoštų ir puikiai ginkluotų karių. Informacija apie jų metimą į mūšį, aišku, yra labai įdomi, todėl žiniasklaida ją pasigavo. Tačiau tai - visiškai nauja, aktuali informacija, todėl ji buvo naudinga ir rusams, kurie dabar nuolat iš oro atuoja vietas, kur turėtų būti 82-osios brigados daliniai.

(11)
(72)
(-61)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: