Skelbiama tikra sensacija. „Prigožinas gyvas ir keršys“ (Video)  (3)

Nors Rusija ir tvirtina, kad Jevgenijus Prigožinas žuvo nukritus lėktuvui, tačiau yra tvirtinančių kitaip.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-26 Skelbiama tikra sensacija. „Prigožinas gyvas ir keršys“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valerijus Solovėjus paskelbė, kad Prigožinas gyvas ir atkeršys, praneša „SVTV NEWS“.

Profesoriaus slapti šaltiniai teigia, kad Prigožinas buvo įspėtas apie pasikėsinimą nužudyti. V. Solovėjus įsitikinęs, kad rusų oligarchas neįlipo į lėktuvą, kurį numušė Rusijos oro pajėgų raketa. Jis pabėgo į užsienį ir planuoja atkeršyti.

„Aš laukiau, kol gausiu reikiamos informacijos, ir dabar pasidalinsiu su jumis svarbia jos dalimi. Pirma – lėktuvas, kuriame turėjo būti Prigožinas, nukrito pataikius rusiškai oro pajėgų sistemos raketai. Prigožino ir „Wagner“ vadovų sunaikinimas buvo asmeniškai sankcionuotas prezidento Putino... Antra, ir sensacingiausia – Jevgenijų Prigožiną perspėjo, kad lėktuvą atakuos, ir jo lėktuve nebuvo. Todėl netikėkite pranešimais apie tai, kad neva atpažintas Prigožino kūnas... Prigožinas dabar yra už Rusijos Federacijos ribų. Jis – laisvėje, gyvas ir sveikas. Ir dabar svarbiausia: Prigožinas pažadėjo keršyti. Atkeršyti visiems, kuriuos jis laiko kaltais. Jis ketina atvykti į Rusiją ruoštis ir įvykdyti kerštą“, - skelbia Valerijus Solovėjus.

 

Kokioje šalyje neva yra Jevgenijus Viktorovičius, profesorius Solovėjus žada atskleisti mokamoje internetinėje paskaitoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(21)
(-2)

Komentarai (3)