[ŽT] Gali būti netikėti įvykiai. Ždanovas skelbia „Juodąją gulbę“  ()

„Atsitiks kažkas, kas paskatins naują maištą, kuris sukels atvirą konfrontaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ Rusijoje gali pradėti naują maištą, kurį išprovokuos netikėti įvykiai, po kurių prasidės atvira „Kremliaus bokštų“ konfrontacija. Impulsas tokios situacijos vystymuisi gali būti okupacinės kariuomenės kritimas Melitopolio ar Berdiansko kryptimis. Dėl to viskas gali virsti revoliucija. Tai pareiškė atsargos pulkininkas, karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Interviu „Glavred“ jis sakė, kad tam tikras netikėtas įvykis - „juodoji gulbė“ - sukels naują maištą Rusijoje, po kurio kils atvira konfrontacija tarp „Kremliaus bokštų“. Tačiau negalima teigti, kad tokie įvykiai įvyks artimiausiu metu.

„Manau, kad bus „juodųjų gulbių“ formato renginių. Atsitiks kažkas, kas paskatins naują maištą, kuris sukels atvirą konfrontaciją.

 

Tačiau vargu, kad tai įvyks artimiausiu metu. Kol elitas kovoja ir auga jų aistros, visuomenė išlieka amorfiška. Iš esmės tai palaiko V. Putino politiką ir karą. Kaip sako sociologai, 10% aistringų piliečių daro revoliuciją. Todėl, kol visuomenė nesujudės, nieko neatsitiks“, - pažymėjo Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(2)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: