„Deja...“ Ždanovas skelbia paslaptį. Tokmake eliminuotas HIMARS (Video)  ()

Karo ekspertas išsamiai papasakojo apie situaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Civiliai gyventojai šiandien yra vienintelė atgrasymo priemonė, neleidžianti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atakuoti Tokmako, – aiškino Olegas Ždanovas. Po to karo ekspertas išsamiai papasakojo apie situaciją šiame fronto sektoriuje.

Olego Ždanovo atsakymą į klausimą, kodėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos nesmogia Tokmakui tolimojo nuotolio artilerija, galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Jie parašė kompetentingą komentarą. Aš jį perskaitysiu ir papildysiu: „Rusai slepiasi už civilių gyventojų, todėl negalima šaudyti į miestus. Aš esu Melitopolyje. Visos Rusijos SBU ir APU vietos yra žinomos. Jie užima beveik visas mokyklas ir darželius, todėl kyla pavojus pataikyti į taikius gyventojus. Dėl šios priežasties šaudyti HIMARS kol kas nėra galimybių.“ Taip, tikrai, jie naudoja civilius kaip gyvus skydus.

 

„Beje, jau prieš kelias dienas sakiau, kad mūsų žvalgyba informavo, kad rusai sudarė sąrašus, pagal kuriuos evakavo žmones į Berdianską ir Melitopolį, o dabar pagal šiuos sąrašus, sugauna žmones ir veža atgal į Tokmaką, kad ten mūsų artilerija negalėtų suduoti ugnies smūgių. Kur nėra gyvenamųjų rajonų ir neįmanoma pasislėpti už civilių gyventojų, kur yra pozicijos, sandėliai ar priešo personalo koncentracija, ten juos daužome kasdien“, – turima informacija dalijosi Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(10)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: